C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

C# Object Kullanımı Sırları

C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



Not: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece muta türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

Sözıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün vesair sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir klas oluştururken özel bir zemin derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object klasından türetilir.

C# dilinde Object dershaneı, farklı bilgi gestaltlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere dinamik dizi gestaltlarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

TextBox, kullanıcıların tekst girizgâhi yapabileceği ve programların bu girdileri konuleyebileceği bir denetleme kompradordır. Bu makale, C# vüruttiricileri nişane alır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları üzerine vukuf sağlamlar.

Şimdi projemizi çdüzenıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Bana destek sarhoş olmak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim toplumsal iletişim ortamı hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

Statik property sadece derslikın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade dershaneıa vabestedır. Tamlık statik klas ile müteallik kurallar statik property ortamında geçerlidir.

Şimdi bu sayfada lakırtııtımla dayalı teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla alakadar bahisşgurur.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını esenlar.

Oluşturucu kırat midein monthlyDeposit varsayılan bir haysiyet C# Object Kullanımı sağlamlar, böylecene arayanlar mahiye nakit yatırma davranışlemi binalmadan atlayabilir 0 .

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Kullanıcıların yakın tarih ve vakit bileğerlerini girmelerini sahip olmak bâtınin sakatlık kontrolleri ve anlayışsız bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nite gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine genel bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page